Cu un leu, a câştigat o mică avere la pariuri sportive

0

Un tânăr din judeţul Neamţ a reuşit să câştige 12.000 de lei, după ce pariat 1 leu pe un bilet cu 14 meciuri.

Norocosul este Ionuţ din comuna Urecheni. Nu se consideră un jucător înrăit la pariuri sportive, ba dimpotrivă… n-a cheltuit niciodată mai mult de 5 lei pentru un bilet.

„Joc de vreo trei luni.

Puneam  1-2 lei de obicei.

Timp de o lună, am urmărit cum joacă acele echipe, iar ultimul bilet (cel câştigator-n.red.) l-am pus cu speranţa că trebuie să iasă ceva. Şi-a ieşit… victorie! Am avut noroc”, ne-a mărturisit acesta.

A jucat meciuri din liga a doua din Marea Britanie. Cea mai mare cotă de pe bilet – 2.75, a fost pentru un meci Reading- Millwall, rezultatul final fiind în favoarea lui. Biletul l-a cumpărat de la Anacaper, din comuna unde locuieşte, şi se pare că i-a purtat noroc.

Recent, Ionuţ a primit banii câştigaţi cu biletul de 1 leu. În jur de 12.000 lei, o mică avere. Banii au picat cum nu se putea mai bine, mai ales că Ionuţ se află în concediul de creştere a bebeluşului de numai 8 luni. „Cu banii câştigaţi la pariuri sportive, am să cumpăr ceva pentru casă, mai ales că sunt proaspăt căsătorit şi am doi copii minunaţi”, ne-a precizat fericitul câştigător.

Exemplul de mai sus demonstrează că totul este posibil, chiar şi în incâlcitul peisaj al pariurilor sportive. Dacă frecvent am auzit de pariori care au mizat sume imense pe puţine evenimente şi au rămas cu buza umflată, iată că poţi câştiga 12000 lei cu banii de covrig.

Andreea T.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate