Cum să câştigi mereu la Blackjack

0

Nu există jucător de blackjack care să nu îşi dorească să câştige la fiecare mână jucată. În fond, de aceea şi joci, să obţii distracţia de care ai atâta nevoie dar şi să ai parte de cât mai multe câştiguri financiare.

Jocul de blackjack îţi poate îndeplini această dorinţă pentru că este cel mai ofertant joc de masă din oferta oricărui cazino. Marginea sa de casă poate scădea semnificativ sub 1%, ceea ce înseamnă că ai multiple şanse de reuşită.

Şi dacă aplici şi sfaturile de mai jos, este posibil să te apropii extrem de mult de acest scop. Poate că nu vei câştiga fiecare mână jucată dar cu siguranţă că te vei ridica întotdeauna de la masa de joc cu un profit substanţial.

Exersează de câte ori poţi

Dacă ai ajuns pe pagina de oferta Sportingbet, jocul de blackjack te aşteaptă aici în multiple variante. Fie că alegi să îl joci la modul clasic sau accesezi blackjack live, oferta este una diversificată aşa că nu vei întâmpina nici o problemă în a găsi jocul de blackjack care să se potrivească stilului tău de jucător.

Cu cât oferta este mai mare cu atât poţi exersa mai mult acest joc de noroc. Aşa cum deja ştii, degeaba ai cunoştinţele teoretice despre acest joc de masă dacă nu reuşeşti să le pui în practică într-un mod cât mai profitabil cu putinţă pentru tine.

Pentru a fi un jucător profitabil de blackjack, atunci practica este calea cea mai sigură pentru a-ţi îndeplini acest scop. Şi vei începe ca întotdeauna cu studierea modului în care acest joc de masă se desfăşoară şi a regulilor de bază ale acestuia.

După ce vei cunoaşte valoarea cărţilor în jocul de blackjack şi posibilităţile de pariere pe care jocul le oferă, vei începe să joci cât de mult poţi. Nu trebuie să o faci direct pe bani, există oportunitatea de joc demo, aşa că nu ezita să o accesezi ori de câte ori ai această posibilitate.

Iar dacă ai şi un prieten cu care să împărtăşeşti experienţa fiecărui joc încercat, atunci eşti cu adevărat pe calea cea bună. Ideea este că pe măsură ce vei căpăta experienţă de joc vei reacţiona instinctiv la cărţile primite, luând la nivel subconştient cele mai bune decizii de pariere.

Oricât ar părea de bizar, în orice joc jucătorii întâlnesc şi aplică stereotipuri de pariere care nu vin la întâmplare ci numai după o îndelungată experienţă de joc. Exact asta trebuie să faci, exersează cât mai mult cu putinţă, deprinde stereotipurile jocului de blackjack şi aplică-le cu succes de fiecare dată.

Alege mesele cu grijă

Când te hotărăşti să participi la un joc de blackjack, nu alege la întâmplare masa la care vrei să joci ci numai după ce îi cunoşti foarte bine toate cerinţele. Pentru că jocul de blackjack este unul atât de ofertant există şi multe variante de joc promovate de cazinouri.

Nici una nu seamănă cu alta, aşa că nu le trata identic pentru că o să ai o surpriză. Poţi alege o masă despre care ai ideea că o cunoşti şi să nu îţi dai seama că miza este una mult mai mare decât îţi permite bugetul.

Apoi ia în calcul şi numărul de jucători care sunt acceptaţi la o masă de blackjack. Dacă sunt mulţi, este o masă indicată jucătorilor cu experienţă, dacă sunt puţini, atunci un jucător începător îşi va găsi aici locul care i se cuvine.

Nu în ultimul rând poţi să joci pe secţiunea live, acolo unde un dealer profesionist te va ghida în joc şi care îţi va şi răspunde la eventuale nelămuriri. Dar şi în acest caz va trebui să alegi masa cu grijă, pentru că dealerul poate să nu vorbească limba română sau poate miza impusă este una prea mare.

Ideea generală după care va trebui să te ghidezi este aceea că trebuie să aloci un minim de 5 minute pentru a afla detalii despre masa selectată. Vei găsi informaţii referitoare la numărul de jucători acceptaţi, miza minimă impusă sau alte informaţii care să te facă să decizi dacă participi sau nu la joc.

Pariază doar când nu sunt mulţi oameni

Aşa cum desigur ştii, în jocul de blackjack te lupţi doar tu şi dealerul pentru un eventual câştig. În funcţie de cărţile primite de fiecare, veţi ajunge la un punctaj care va determina în final cine câştigă şi cine pierde.

Chiar dacă la o masă de blackjack participă 8 jucători, jocul se desfăşoară în aceeaşi manieră, atât dealerul cât şi ceilalţi jucători vor primi cele 2 cărţi iniţiale. Apoi, conform regulamentului de blackjack, poţi cere cărţi suplimentare şi poţi iniţia o sesiune de pariere.

Dar atunci când la o masă participă atât de mulţi jucători, principalul impediment de care te vei lovi este timpul. Dacă la o masă de 1 sau 2 jucători sesiunea de pariere se desfăşoară rapid, la o masă plină va trebui să aştepţi până ce ultimul jucător îşi va arăta cărţile.

Este şi normal să fie aşa, fiecare jucător are dreptul de a participa cu aceleaşi drepturi la joc. Gândeşte-te doar că se împart cărţile la toţi cei prezenţi la masa de joc, se dau cărţi suplimentare, se fac pariurile şi se încasează şi câştigurile.

În plus, dacă eşti adeptul strategiei de numărat de cărţi, prezenţa a atâtor de mulţi jucători îţi va îngreuna această sarcină. Şi în mod realistic, nu vei putea să îţi pui în evidenţă această abilitate, prin urmare şansele tale de câştig se diminuează drastic.

Trebuie să stabileşti încă de la început ce îţi doreşti de la jocul de blackjack. Dacă vrei să socializezi atunci prezenţa la masa de joc a cât mai multor jucători este soluţia optimă. Dar dacă ţelul tău principal este să câştigi cât de mult, atunci alegerea unei mese cu cât mai puţini jucători este de departe soluţia care ţi se potriveşte cel mai bine.

Şi mai ai la dispoziţie încă o soluţie oportună, dacă eşti un jucător recunoscut pe platformă pentru activitate îndelungată în jocul de blackjack. Poţi cere o masă privată unde să îţi plasezi pariurile, cerere care va fi acceptată fără probleme de către platforma unde eşti client.

Concluzie

Este foarte clar că îţi doreşti să câştigi de fiecare dată când plasezi un pariu la jocul de blackjack. Dacă vrei să te apropii cât mai mult de acest ţel, atunci exersează cât de mult poţi, alege cu grijă mesele unde joci, pariază când nu sunt mulţi oameni la masa de joc şi cu certitudine că vei fi un jucător profitabil.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate