În curând, Simpozionul Regional „Arta de a fi gazdă”

0

Joi, 18 mai, Colegiul Tehnic “Ion Creangă” din Târgu Neamţ organizează Simpozionul Regional “Arta de a fi gazdă”.

Ajunsă la cea de-a IX-a ediţie, manifestarea are drept scop educarea şi responsabilizarea tinerilor faţă de  obiectivele turistice, cultura şi tradiţia românească, adresându-se atât elevilor, cât și profesorilor de specialitate.

Pentru participanţii la simpozion, organizatorii garantează schimburi de bune practici în domeniul educaţiei alimentare, turistice şi concursuri.

Pentru ziua de joi, 18 mai, în cadrul simpozionului „Arta de a fi gazdă” sunt planificate trei activităţi: Preparate culinare tradiţionale (concurs cu participare directă a unor grupe de elevi de la specializările/ domeniul Turism şi Alimentaţie Publică ale unităţilor şcolare implicate în proiect), Promovarea unei oferte turistice în limba engleză şi franceză (concurs de oferte turistice, cu participare directă şi indirectă, cu accent şi pe promovarea obiectivelor turistice de interes naţional) şi Promovarea obiectivelor turistice cultural- istorice (concurs de prezentări Power Point, filme şi materiale de promovare în format electronic, cu participare directă şi indirectă).

Proiectul „Arta de a fi gazdă” vizează posibilitatea de promovare a  spiritului de gazdă ideală în rândul elevilor şi profesorilor pasionaţi de turism, gastronomie şi de valorile româneşti.

Astfel de activităţi, devenite deja tradiţie, aduc un plus valoare renumelui de gază ospitalieră şi promotor al valorilor pur-româneşti, renume pe care şi l-a conturat în timp Colegiul Tehnic „Ion Creangă” din Târgu Neamţ.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate