Elevii din Târgu Neamț au talent! Vezi cine a câștigat competiția:

0

Recent, la Casa Culturii „Ion Creangă” din Târgu Neamț a avut loc etapa locală a concursului „Elevii nemțeni au talent”.

La competiție au participat 12 concurenți, elevi de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare”, Liceul „Vasile Conta” și Colegiul Tehnic „Ion Creangă”. În fața unui public numeros, format îndeosebi din colegi, părinți și cadre didactice, tinerii au prezentat câte un scurt moment artistic reprezentativ pentru talentul cu care sunt înzestrați.

Juriul a ținut cont de talentul, prezența scenică și atitudinea fiecăruia și a decis că Patricia Acsinia, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” merită să reprezinte zona Târgu Neamț in finala concursului județean „Elevii nemțeni au talent”.

Etapa locală a competiției a fost organizată de Consiliile Școlare ale Elevilor din cele trei licee din orașul Târgu Neamț.

Felicitări tuturor concurenților! Cu siguranță, vom mai auzi de voi. Dar până data viitoare, vă putem auzi și privi în materialul video de mai jos:

 

 

Amintim că, în anul 2016, o tânără din Târgu Neamț a fost declarată cea mai talentată elevă din județul Neamț. Este vorba despre Ana Dragu, de la Liceul „Vasile Conta”.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate