Curățenie în satul Târpești

0

„Curățenie în satul tău”, campanie inițiată de Primăria comunei Petricani, a continuat marți, 7 august, cu localitatea Târpești, pe strada Salcâmilor. 

„S-au toaletat arbori, s-a tuns acostamentul și am strâns pet-uri și sticle aruncate de cetățeni în spațiul verde.

Campaniei noastre de astăzi s-au alăturat doi voluntari, respectiv domnul Valer Tomovici, dascăl în parohia Țolici și doamna Antoneta Balan, angajata Rossal, responsabilă de colectarea gunoiului menajer din comuna Petricani.

Facem un apel către cetățenii comunei să păstreze curățenia și să folosească tomberoanele din locurile special amenajate pentru aruncarea resturilor menajere, nu șanțurile și nici spațiul verde”, transmit reprezentanții Primăriei Petricani.

Bine ar fi să vedem din ce în ce mai des astfel de campanii de curățenie, în toate comunele/ orașele din Neamț. Și mai bine ar fi să se implice, ca voluntari, cât mai mulți cetățeni.

Primul sat în care Primăria Petricani a derulat campania de igienizare a fost Țolici. La acţiune, au participat angajaţi ai administraţiei locale, din compartimentele asistență socială, poliția locală, contabilitate, cadre didactice, cât și partenerii din proiectele demarate în localitate. Lor li s-au alăturat și beneficiarii de ajutor social, însă voluntari din sat au fost extrem de puțini. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate