Dănuț Andrușcă, mesaj la finalul mandatului de deputat

0

La final de mandat, Dănuț Andrușcă transmite un mesaj tuturor colaboratorilor și nemțenilor, în general. Din 2016 până mai ieri, a fost deputat din partea PSD, iar pentru o perioadă ministru al Economiei. El este singurul nemțean care a reușit să ocupe o funcție atât de importantă în conducerea României de la Revoluție încoace.

Stimați nemțeni,

Am considerat întotdeauna că funcțiile sunt vremelnice și niciodată nu m-am cramponat de ele.

Iată că s-a încheiat și mandatul meu de deputat, mandat pe care l-am primit prin votul dumneavoastră la alegerile din anul 2016. Pentru mine, a fost o onoare să vă reprezint în ultimii patru ani în Parlamentul României și, pentru o perioadă, în Guvernul țării, în calitate de ministru al Economiei!

Am fost și sunt conștient de faptul că, indiferent de decizie sau context, nu am putut să mulțumesc întru totul pe cei care aveau așteptări mai mult sau mai puțin îndreptățite de la mine, personal, sau în ceea ce privește deciziile luate în Parlament sau in Guvern.

Vă mărturisesc însă că am făcut tot ce a stat în puterile mele pentru binele județului Neamț și al tuturor românilor, în ciuda obstacolelor puse atât de legislație, cât și de adversarii politici.

foto arhivă

Mărturie stau, printre altele, cele 66 de propuneri legislative inițiate, dintre care 27 promulgate legi, salvarea Șantierului Naval de la Mangalia (articol aici- click), conducta BRUA (articol aici- click) sau privatizarea companiei Vestmoldtransgaz din R. Moldova de către compania românească „Transgaz” (articol aici).

Am fost un ministru discret, la fel și în calitate de deputat, însă iată că am construit lucruri importante. Am adoptat politica faptelor, nu a vorbelor, și am muncit pentru țara mea.

Pentru tot ce am reușit să fac în această perioadă, vă mulțumesc vouă, stimați nemțeni, pentru faptul că ați dat posibilitatea unui om simplu de sub Cetatea Neamț să demonstreze cât de mult își iubește orașul, județul, țara! De asemenea, mulțumesc pentru susținerea necondiționată atât domnului Ionel Arsene, liderul PSD Neamț și președintele Consiliului Județean Neamț, cât și tuturor celorlalți colegi.

Sunt convins că orice sfârșit are un nou început. Sunt un om credincios și cred cu tărie că Dumnezeu aranjează lucrurile așa cum este mai bine pentru fiecare și sunt convins că El dă fiecăruia după sufletul său. Pe mine, funcția de deputat sau de ministru nu m-a schimbat: indiferent de poziția pe care mă aflu, fiți siguri că vă voi fi alături la nevoie, stimați nemțeni!

Și pentru că suntem în Ajunul Nașterii Domnului, țin să transmit sărbători fericite și multă sănătate tuturor nemțenilor!

Dănuț Andrușcă,

fost ministru al Economiei,

fost deputat PSD de Neamț și în continuare OM pentru oameni”

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate