De 8 Martie, CIVITAS a sărbătorit doamnele și domnișoarele

1

Nu puține sunt femeile care uită că ziua de 8 Martie e despre ele, acaparate de problemele cotidiene.

În dimineaţa zilei de joi, 8 Martie, CIVITAS COM SRL, societate aflată în subordinea Primăriei Târgu Neamț şi administrată de Ionel Ungurianu, a sărbătorit persoanele de sex feminin care activează în piaţa agroalimentară sau sunt angajate ale societăţii.

Pentru câteva minute, femeile au abandonat standurile din piaţă şi au acceptat invitaţia lansată de CIVITAS.

Directorul Ionel Ungurianu, împreună cu viceprimarul Vasile Apopei, consilierul loval Vasile Dron şi domnii angajaţi ai societăţii au dăruit câte un trandafir doamnelor şi domnişoarelor, însoţit de urările specifice Zilei Internaţionale a Femeii.

Fie că sunt angajatele firmei, comerciante sau simple femei de la țară care vin zilnic să vândă lactate sau alte produse în piață pentru a-și câștiga existența, toate s-au simţit speciale, apreciate, respectate. S-au aşezat la masă, au ciocnit un pahar, au gustat din prăjituri, au socializat.

Pe scurt, CIVITAS le-a oferit un moment de “respiro” doamnelor şi domnişoarelor din piaţă.

“De ziua Femeii, a devenit deja o  tradiție  ca, din partea CIVITAS, să oferim o floare, o prăjitură și o cafea atât doamnelor care lucrează în Piața Agroalimentară, cât și colegelor din cadrul unității. Este un gest frumos, în această zi specială și sper că le va aduce bucurie”, ne-a spus  Ionel Ungurianu, director Civitas Com SRL Târgu Neamț.

A.T.

1 Comentariu
  1. Ionut spune

    Frumos din partea Primariei si Civitas! PSD-ul stie cand sa apese pedala de acceleratie, aici flori si peste Ozana ajutoare sociale.Votam PSD!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate