De ce nu mai vedem bani europeni prin Neamț?

2
fonduri-europene

De mai bine de un an de zile tot așteptăm linii de finanțare și proiecte cu bani europeni, care ar fi trebuit sa fie funcționale încă de la începutul anului 2014, dar au tot fost amânate, deoarece așa se obișnuiește la români. Odată cu venirea guvernului tehnocrat am crezut că se va debloca situația, dar, din contră, ea s-a gripat cu totul. Fără o susținere politică clară, ba chiar cu bețe în roate, guvernul tehnocrat nu a fost în stare să facă nimic, decât o absorție de fonduri europene de 1%, ceea ce este un mare rahat dacă e să ne comparăm cu Polonia, unde absorția e de peste 90%.
Așadar, în ultimii ani, nemțenii au pierdut posibilitatea de a accesa milioane de euro. Chiar și la această oră mă uit cu stupefacție la cei pe care i-a trimis Neamțul în Parlament. Cu exceptia a doi-trei, care sunt angrenați în lucruri serioase, restul, vorba românului, o freacă la rece în timp ce milioanele de euro trec pe lângă nemțeni.

2 Comentarii
  1. AR spune

    Pai acel 1% DE CE NU A AJUNS LA TARGU NEAMT PE PROIECTE DESTEPT FACUTE??? LUA BANII TARGU NEAMT SI ERAU DESTUI 1%,NU? ASTA PARE S A FIE SCUZA SAU CE??????

  2. AR spune

    ..parca citeam in acest ziar acu ceva vreme ca au ajuns fonduri europene la Muzeul de istorie Neamt.Pai ori au ajuns ,ori nu?? ASTEPT LAMURIRI CACI ASTA EU IN ZIARU DUMNEAVOASTRA AM CITIT TOATE ASTEA!!! Nu zicea Arsene ca se va face moderniza Muzeul Piatra Neamt,casa creanga si etc.,..!???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate