De ce nu se mai vorbește despre spitalul de la Lețcani? Sunt niște băieți de la PNL suspecți în dosar?

1

Spitalul de la Lețcani a fost mult timp unul dintre principalele subiecte de atac ale PNL Neamț la adresa PSD Neamț. Deodată s-a pus batista pe țambal și nu e frumos să rămână așa. Haideți să ne amintim cum s-a așternut liniștea peste acest subiect.

La începutul anului 2020, doi politicieni (pe surse doi aleși locali PNL de la Iași) au mers la firma din Turcia care a produs containerele pentru spitalul modular de la Iași și le-au sugerat că trebuie să dea parandărăt ca să li se facă plata. Turcii au anunțat autoritățile din România și au trimis filmările cu cei doi veniți la sediul lor. (click aici pentru detalii)

După acest incident, în 2021, PNL Iași a decis că totul este în regulă cu achizițiile la acel spitaș, nu mai e nimic de reclamat și a propus în Consiliul Județean Iași să se dea gratuit celor de la ISU, adică să se treacă în proprietate, administrare și conservare la guvernul PNL-USR. (click aici pentru detalii)

Tot în 2021, când se ancheta calitatea slabă a unor aparate de la spitalul modular de la Lețcani și suspiciuni de supraevaluare la achiziții, brusc s-a îngropat dosarul sub atenta supraveghere a celor de la PNL și USR, care aveau frâiele justiției în România la acel moment. (click aici pentru articol)

La finele anului 2021, deja s-a făcut liniște. Nu mai vorbea nimeni despre dosarele penale, nici despre anchete, nici despre neregulile care ar trebui verificate la spitalul de la Lețcani. Nimeni nu mai ciripea nimic. (click aici pentru articol)

Păi, nu este corect. De ce să nu mai vorbim despre spitalul de la Lețcani? Avem suspecți de la PNL cumva în dosar? Noi am vrea totuși să știm de la instituțiile statului cine sunt cei doi indivizi suspecți de corupție care au mers la firma din Turcia care a furnizat spitalul.

I.R.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

1 Comentariu
  1. florin spune

    de la PSD toti escrocii

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate