„De Crăciun, acasă”, la Petricani

0

Primarul și Consiliul Local al comunei Petricani organizează pe 27 decembrie, în parcarea Primăriei, începând cu ora 15.00, evenimentul „De Crăciun, acasă”. Evenimentul ajuns la a treia ediție îi va avea ca invitați pe Misha, Ana Maria Ababei, Ion Paladi, Hora și se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

„Veniți să intrați în lumea de poveste, să vă regăsiți în paginile pe care le vom scrie împreună, cu aromă de scorțișoară și colinde aducătoare de liniște sufletească, printre mii de luminițe ce vor întregi atmosfera de basm. Poveștile nu se scriu numai la gura sobei și nu se citesc doar la lumina lămpii! Poveștile se scriu pe viu, așa cum putem să le scriem și noi, împreună, an de an, în ziua de Crăciun, Acasă! Vă dăm întâlnire, pe data de 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun, unde vă așteptăm pe toți, cu mic, cu mare, să vă umpleți sufletele cu feeria sărbătorilor de iarnă. Avem rugămintea să ne ajutați să promovam acest eveniment printr-o distribuire, astfel, informația va ajunge la cât mai multe persoane interesate. Vă mulțumim și vă așteptăm!”, transmit organizatorii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate