Maraton de tuns caritabil pentru Laurențiu, la Târgu Neamț

0

O nouă ediție a „Maratonului de tuns” caritabil organizată de Ciocîrlan Toma Marian, împreună cu frații și prietenii săi, are ca scop sprijinirea lui Laurențiu Airinei.

Evenimentul are loc duminică, 22 decembrie, începând cu ora 9.00 la Casa Culturii „Ion Creangă” din Tg. Neamț.

Nu este pentru prima dată când Marian Toma Ciocârlan și frații săi aleg să își pună meseria și timpul în sprijinul celor care au într-adevăr nevoie. Trebuie să menţionăm că celor care aleg să se tundă în scop caritabil nu li se va impune o sumă anume pentru realizarea frizurii dorite, deși vor fi pe mâna unor profesioniști. Pentru fiecare tunsoare, pot lăsa câţi bani doresc.

FOTO: Facebook

Laurențiu este un elev din Târgu Neamț în vârstă de 14 ani care a fost recent diagnosticat cu o boală gravă. După mai multe analize făcute în ţară, părinții lui au decis să-şi ducă fiul la un alt set de analize şi tratament la un spital din Turcia.

Până acum, profesori şi elevi ai şcolii unde învaţă Laurenţiu au reuşit să strângă suma de 26.000 lei, dar ar mai fi nevoie de mai mulţi bani pentru cheltuielile ce vor trebui suportate de către părinţi, în Turcia. Laurenţiu ar avea nevoie de minim 20.000 de euro, pentru tratament şi cazare în spitalul din Turcia, unde numai o zi de cazare îl va costa 600 de euro.

Persoanele care doresc să sprijine financiar familia Airinei, pentru ca Laurenţiu să poată avea şansa de a urma un tratament adecvat în Turcia, pot dona bani în contul bancar în RON deschis la Banca Transilvania RO72BTRLRONCRT0381511001, numele titularului de cont fiind Airinei Iulian.

Puteți dona și pe Facebook aici (click).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate