De la club, la spital: Bătaie la bustul gol în Târgu Neamț

0

Distracția într-un club din centrul Târgului s-a terminat cu îngrijiri medicale și declarații la poliție pentru câțiva petrecăreți de pe Valea Muntelui și din Vânători-Neamț.

S-a întâmplat în seara de 3 spre 4 august (sâmbătă spre duminică). După ce au petrecut ore întregi, un grup de tineri de pe Valea Muntelui, amețiți de aburii de alcool (spun martorii), ar fi fost scoși din club de agenții de pază. Ajunși în aer liber, nu s-au trezit din beție, ba chiar s-ar fi “încins”:

Făceau figuri și au fost scoși afară. Acolo, aruncau cu bani în bodyguarzi, la figuri. Stăteau peste drum, dar tot cu gură mare, parcă puși pe scandal. S-au dezbrăcat la bustul gol… La un momentdat, a început bătaia. Un alt tânăr îmbrăcat civil le-a împărțit pumni. Cred că și-a pierdut cumpătul, avea nervii la maxim„, ne-a povestit o tânără care a văzut întreaga scenă.

Alta e varianta petrecăreților cu pricina. Au povestit, pentru ZiarBicaz.RO, cum că, de fapt, agenții de pază i-ar fi lovit după ce au spart din greșeală un pahar…

Chiar dacă au fost cerute scuze și băieții s-au oferit să plătească paharul, cei de la pază ar fi folosit spray paralizant și ar fi lovit băieții cu bastonul.

Potrivit declarațiilor tinerilor, agenții de pază i-ar fi lovit pe băieți destul de rău, aceștia alegându-se cu multiple răni (…)” notează ZiarBicaz.RO.

Cert e că în jurul orei 3.00, la fața locului au ajuns polițiștii. Îi chemase un bărbat de 31 de ani, care anunța, prin apel la 112, că a fost victima unei agresiuni fizice…

Din primele cercetări efectuate, a reieșit faptul că, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri, un tânăr de 20 de ani din localitatea Vânători- Neamț ar fi lovit cu pumnii în zona feței un bărbat de 31 de ani din Borca, în timp ce se aflau pe terasa unei societăți comerciale.

În urma conflictului, bărbatul a suferit leziuni, fapt pentru care a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat pentru ZiarTarguNeamt.RO purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Ștefana B.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate