De la o familie frumoasă, la așa ceva: Un nemțean și-a înjunghiat soția, în Italia. A fugit în pijamale, carabinierii l-au căutat cu elicopter și drone

0

Caz șocant petrecut într-o familie de nemțeni stabiliți în provincia Verona din Italia. În dimineața zilei de joi, 30 martie, în jurul orei 4.30, bărbatul în vârstă de 50 de ani și-ar fi înjunghiat soția în zona inimii. Martoră ar fi fost chiar fiica lor de 18 ani, care a fugit speriată la vecini pentru a cere ajutor.

Mai apoi, nemțeanul a plecat de-acasă în pijama, luând cu el și cuțitul de bucătărie folosit la comiterea faptei, potrivit presei italiene.

Pentru găsirea bărbatului, carabinierii au mobilizat în zonă numeroase patrule, un elicopter și mai multe drone.

Potrivit informațiilor neoficiale obținute de ZiarTarguNeamt.RO, se pare că nemțeanul ar fi fost prins și arestat de carabinieri în această după-amiază.

Între timp, soția lui a ajuns la spital în stare critică.

Conform surselor noastre neoficiale, din fericire, femeia originară tot dintr-o localitate din jurul orașului Târgu-Neamț, ar fi depășit perioada critică, fiind în acest moment stabilizată.

Cunoștințele din țară sunt surprinse de fapta petrecută peste granițe. Căsătoriți de circa 20 de ani, erau cunoscuți ca o familie frumoasă și unită, fără antecedente de violență domestică.

Urmează ca oamenii legii din Italia să stabilească circumstanțele în care s-a produs nefericita întâmplare.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate