Declaratie politica – Ionel Arsene, Camera Deputatilor

1

      Ionel Arsene: Nu putem să ne jucăm cu soarta unei țări și nu putem să punem guvernarea în așteptare. Colegii mei liberali trebuie să aibă curajul de a-și asuma deciziile

      Deputatul PSD Ionel Arsene, în declarația susținută în plenul Camerei Deputaților, a arătat necesitatea existenței unei poziții clare din partea Partidului Național Liberal cu privire la continuarea activității Uniunii Social Liberale.

     “Nu putem să ne jucăm cu soarta unei țări și nu avem voie să punem guvernarea în așteptare. Colegii mei liberali trebuie să aibă curajul de a-și asuma deciziile impuse de președintele PNL, privind soarta USL și de a avea poziții clare cu privire la viitorul acestei țări. Partidul Social-Democrat, Partidul Conservator și Uniunea Națională pentru Progresul României, prin reprezentanții lor, au arătat până acum că au maturitatea politică necesară de a guverna pentru oameni și nu pentru interese politice dictate de orgoliu. Sunt convins că și în perioada următoare cele trei partide vor arăta că au capacitatea necesară de a continua dezvoltarea economică a României și de a lua măsurile necesare pentru a le asigura românilor un nivel de trai cât mai bun”, a declarat deputatul Ionel Arsene.

      Parlamentarul social-democrat s-a declarat suprins de acțiunile PNL din ultima perioadă, care au periclitat existența Uniunii Social Liberale și nu au ținut cont de interesele cetățenilor.

      “Sunt surprins de acțiunile colegilor de la PNL, care au pus într-o situație foarte dificilă existența Uniunii Social Liberale. Sunt sigur de faptul că ei își dau seama că încă mai suntem datori în fața românilor să respectăm promisiunile pe care ni le-am asumat în 2012. De asemenea, cred că ei știu că românii sunt mult mai importanți decât jocurile lor politice și că până la urmă cetățenii își vor da seama că ei și-au pus interesele politice imediate deasupra binelui public”, a afirmat parlamentarul PSD.

      “Nu reușesc să-mi explic dorința președintelui PNL, Crin Antonescu, de a încerca să-și crească șansele pentru alegerile prezidențiale prin destabilizarea USL-ului. Domnia sa are, probabil, convingerea că o candidatură din opoziție îi va crea șanse mai mari să ajungă la Palatul Cotroceni. Eu cred că domnul Antonescu, prin acțiunile din ultima perioadă, se plasează în opoziție față de români, nu față de forțele politice cu care se află, totuși, în alianță”, a mai precizat Ionel Arsene.

      Deputatul Ionel Arsene a făcut referire și la situația județului Neamț în contextul ultimelor evenimente politice

      “Îi asigur pe alegătorii noștri din județul Neamț, pe care îi reprezint în Parlamentul României, că PSD, PC și UNPR, prin reprezentanții lor din cadrul autorităților locale și județene și din forul legislativ, vor depune toate eforturile pentru a dezvolta în județul nostru proiecte care să aducă noi locuri de muncă și un viitor mai bun pentru nemțeni”, a mai arătat deputatul PSD.

1 Comentariu
  1. nicu spune

    Un motiv intemeiat a avut el Antonescu ca sa rupa alianta in prag de campanie electorala. Mai ales ca avea sanse ridicate sa devina presedinte. Dar as zice ca omul nu a acceptat sa fie marioneta unui grup de mincinosi , si a preferat sa plece cu fruntea sus nu dupa alegeri, cu suturi in fund de la populatie.
    O bila alba .
    Iar daca e istet si lasa locul lui Iohanis la alegerile presedintiale ,atunci usd.ul in frunte cu ponta(cu p mic) isi vor linge ranile dupa o infrangere nesperata, pentru ca lumea il va vota pe Iohanis. Garantat. Iar imaginea Romaniei va creste in ochii investitorilor straini .
    Doamne ajuta !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate