Delegație oficială a Guvernului României, în vizită la un obiectiv important din Neamț – COMES SA

0

Vineri, 17 mai, delegația oficială a Guvernului României, condusă de premierul Marcel Ciolacu s-a aflat într-o vizită de lucru în Neamț, prilej cu care a ales să viziteze un obiectiv important din județul nostru: COMES SA.

Anton Ioan Măzărianu, CEO-ul COMES S.A., a fost gazda delegației oficiale, a prezentat fabrica și planurile de creștere și dezvoltare ale companiei pentru următorii ani.

Această vizită confirmă faptul că susținerea mediului de afaceri privat precum și consolidarea capitalului autohton sunt aspecte importante pentru agenda Guvernul României.

au declarat reprezentanții companiei nemțene

COMES S.A. este cel mai mare furnizor român de echipamente industriale pentru piețe extrem de valoroase, precum petrol și gaze, chimie/petrochimie și energie nucleară.

A apărut în 1977 sub denumirea de Uzina Mecanica a Combinatului Chimic Savinesti, scopul său principal fiind furnizarea de echipamente și piese de schimb pentru uzină. În prezent, compania cu sediul în Săvinești, Neamț este recunoscută ca unul dintre cei mai mari producători de echipamente de transfer de căldură, vase sub presiune și piese de schimb pentru industria chimică, petrochimică, de petrol și gaze, nucleară și energetică, cu peste 45 de ani de experiență în producție și livrări în peste 30 de țări.

Singura cale prin care România se poate dezvolta și poate crește nivelul de trai al românilor este colaborarea strânsă dintre autorități centrale, locale și mediu privat.

FOTO: COMES SA

Mă bucur să văd, în fiecare județ în care merg, faptul că în România se produce și că industria noastră devine tot mai puternică.

Sunt mândru să văd aceste companii românești de succes devin jucători importanți și pe piețele internaționale. În acest fel, alături de investițiile publice, exportul poate deveni în scurtă vreme un motor al creșterii economice a României!

a declarat premierul Marcel Ciolacu după vizita de la Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate