Percheziții în Neamț într-un dosar de contrabandă

0

La data de 18 mai, polițiștii din cadrul Secției de poliție Rurală Târgu-Neamț, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, în Pipirig, într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de articolul 452 alineatul 1, litera h, din Codul Fiscal.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate 10.780 de țigarete, susceptibile a fi provenite din contrabandă, nemarcate sau marcate corespunzător și suma de 46.622 de lei.

Polițiștii continuă cercetările, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală, prin unitatea de parchet.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

a transmis IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate