Deputat de Neamţ propus ministru al Economiei! (UPDATE- e oficial: va face parte din Guvernul Dăncilă!)

2

UPDATE ora 14.45:

E oficial: Dănuț Andrușcă este noul ministru al Economiei, în Guvernul Dăncilă. Acesta va fi investit în noua funcție luni, 29 ianuarie.

„Dan Andrușcă este un profesionist și avem mare încredere că va face performanță și va implementa măsurile din programul de guvernare”, a declarat jurnaliştilor Ionel Arsene, preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ şi lider PSD Neamţ, la ieşire din şedinţa Cex.

Întrebat ce îl recomandă pe nemțeanul Andrușcă în funcția de ministru al Economiei, președintele CJ Neamț a răspuns: „Experiența! A fost consilierul ministrului Niță pentru trei ani de zile. A  fost director general la Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare, a condus Cuprumin, Conversim, deci are o experiență foarte bogată în această ramură (…)”.

UPDATE ora 13. 20:

Potrivit unor surse politice, Dănuț Andrușcă a fost votat de social democraţii din şedinţa CEx pentru funcţia de ministru al Economiei. Aşteptăm ca informaţia să fie confirmată şi oficial.

ŞTIRE INIŢIALĂ:

Comitetul Executiv Național (CExN) al PSD stabilește azi componența Guvernului condus de Viorica Dăncilă.

Potrivit ultimelor informații pe surse, un deputat de Neamț este în cărți pentru mandatul de ministru al Economiei.

Este vorba despre Dan Andrușcă, care provine din zona Târgu Neamț. Un alt nume vehiculat pentru același portofoliu este Gheorghe Șimon.

CExN va vota în scurt timp varianta optimă pentru Ministerul Economiei. Dacă nemțeanul Dan Andrușcă va deveni ministru al Economiei în Guvernul Dăncilă, ar reprezenta o reușită incredibilă pentru județul Neamț. Orice filială județeană și-ar dori ca în noul Executiv să se regăsească și oameni din județul lor.

Mai multe informaţii despre Dan Andruşcă puteţi citi AICI (click).

Revenim.

Andreea Trăsnea

2 Comentarii
  1. Pavel Gheorghe spune

    Inafară de când a depus jurământul, când a mai luat cuvântul in Parlament? Sau mai bine zis a avut macar o inițiativă legislativă?

  2. Alex spune

    Sursa hotnews.ro „Se afla la primul sau mandat de deputat, insa activitatea sa in Parlament este foarte modesta. Figureaza cu o singura luare de cuvant, cea in care a depus juramantul de credinta la numirea in functia de deputat. In rest, a fost semnatar al 46 de initiative legislative. Danut Andrusca are o avere insemnata, detinand zece terenuri intravilane si agricole in Neamt, dar si o casa de 386 mp.”
    Poate in functia de ministru se va descurca mai bine pt popor decat pt el!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate