Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 23 mai 2020
  • :
  • :

Deputatul Dănuț Andrușcă, la Balul Gospodarilor din Răucești

Dănuț Andrușcă, deputat de Neamț, a petrecut Ziua Naţională a Portului Tradiţional Românesc printre obiceiurile strămoșești, la Balul Gospodarilor din Răucești.

A dansat alături de gospodarii comunei, a gustat din bucatele tradiționale și a cinstit așa cum se cuvine tradițiile noastre strămoșești.

Hristos a înviat!

Dragi gospodari ai comunei Răucești, vă felicit pentru că nu ați uitat portul nostru strămoșesc și mențineți vie această tradiție, prin astfel de manifestări .

A fi gospodar înseamnă să fii chibzuit, priceput. Asta dovediți că sunteți voi prin faptele voastre de zi cu zi. Când auzi cuvântul gospodar în zona noastră a Moldovei, te gândești la ceva bun.

Vreau să felicit pe primul gospodar al județului, domnul Ionel Arsene- președinte al Consiliului Județean Neamț, pentru sprijinul acordat pentru această manifestație și pentru toate investițiile făcute în județ.
 Felicit Consilierii locali și mulțumesc domnului primar Dumitru Bălăjel  pentru cadoul făcut, această frumoasă ie și îl felicit pentru frumoasa organizare.
Doresc tuturor gospodarilor multă sănătate! (…)

Felicitări dragi nemţeni, pentru sufletul şi munca voastră!„, a transmis deputatul de Neamț, Dănuț Andrușcă.

Video în curând, pe ZiarTarguNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *