Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ionel Arsene, la Balul Gospodarilor din Răucești

Duminică, 12 mai, Ionel Arsene- președintele Consiliului Județean Neamț a mers la Balul Gospodarilor din Răucești.

Îmbrăcat în cămașă tradițională și încântat de felul în care a fost primit, cu pâine, sare și muzică aleasă, Ionel Arsene a petrecut ore întregi alături de comunitatea din Răucești.

Nu s-a sfiit să se prindă-n horă, și a dat dovadă că dansurile populare tradiționale nu îi sunt străine.

„Datorită implicării Consiliului Județean Neamț, administrației locale și Ansamblului Floricică de la Munte, a Centrului pentru Cultură și Arte Carmen Seculare, a avut loc un eveniment în centrul căruia au fost gospodarul și portul popular!

A fost >Balul gospodarilor<, un eveniment care îmi doresc să devină tradiție în fiecare comună din județ, căci e prilej de bucurie, de mândrie locală, de joc și voie bună!

Felicitări, gospodari din Răucești, pentru ceea ce faceți pentru comună, pentru dragostea de neam și port popular!

Am să revin cu drag în aceste locuri și vă garantez, oameni buni, că atât timp cât voi fi om politic și președinte al Consiliului Județean Neamț, comuna Răucești se va bucura de toată susținerea mea!”, a transmit președintele C.J. Neamț, Ionel Arsene.

Video în curând, pe ZiarTarguNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *