Doi studenți de la Academia de Poliție, în practică la Jandarmeria Neamț

0

Denis și Tavi sunt cei doi studenți ai Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București, specialitatea Jandarmi, care au ales să beneficieze de oportunitatea de a efectua stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

Denis are 23 de ani și este în anul I de studiu. Pasionat de sport, a ales să îmbrace uniforma de jandarm în calitate de student pentru că îsi dorește să ducă numele familiei mai departe, iar disciplina, corectitudinea și lucrul în echipă sunt elemente esențiale pentru indeplinirea atribuțiilor.

Tavi are 21 de ani și este student în anul II. Pasionat de mișcare, înot și domeniul culinar, de mic copil a fost atras de uniforma de jandarm, de echipamentul de intervenție, de ceea ce presupune această meserie și faptul că, jandarmii prin misiunile executate sunt în mijlocul comunității.

Acest stagiu de practică este esențial pentru formarea viitorilor ofițeri, oferindu-le o perspectivă practică asupra activităților și responsabilităților jandarmilor.

Timp de aproape 4 săptămâni vor fi coordonați și îndrumați profesional de tutori jandarmi ce le vor împărtăși din experiența lor și vor participa la misiuni pe linia ordinii și siguranței publice, prevenirii și combaterii faptelor antisociale, iar calificativele obținute la finalul stagiului vor reflecta interesul și implicarea profesională.

Vă dorim mult succes și vă asigurăm de întregul nostru sprijin pe parcursul acestei perioade!

Să aveți o practică plăcută și plină de realizări!

este mesajul Jandarmeriei Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate