Doi tineri, reținuți de polițiștii din Tîrgu-Neamţ pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie

0

La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Tg. Neamț, au reținut 2 tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.
Din data de 10.01.2018, când a avut loc fapta, polițiștii au documentat activitatea infracțională a doi tineri de 18 ani, din Vânători-Neamț. Aceștia sunt cercetați pentru faptul că în seara zilei de 10.01.2018 ar fi lovit, deposedat de bani, țigări și de un telefon mobil, pe un bărbat de 47 ani, din Tg. Neamț.
Au fost efectuate percheziții domiciliare la locuințele celor doi suspecți, ocazie cu care a fost recuperat telefonul mobil sustras cu ocazia comiterii infracțiunii.
Polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, față de cei doi tineri, în arestul I.P.J. Neamț iar ulterior Instanța de judecată a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Neamț, fiind emise mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate