Domnul doctor Octavian Huianu spune un adevar imposibil de contestat

0

Domnul doctor Octavian Huianu ne povesteste ca un un coleg al domniei sale incearca sa intre prin interventii inapoi in sistemul public de sanatate, dar are 72 de ani, varsta incompatibila cu prestarea meseriei in sistemul public .
Domnul Huianu , care este nascut in urma cu 75 de ani , in 1938, an care din punct de vedere istoric este foarte apropiat de anul in care Stefan s-a batut cu turcii si, din pozitia sa de trimis al presedintelui Consiliului Judetean Neamt pe pamantul sanitar nemtean , ne explica cum de la 70 de ani nu prea mai ai ce cauta in sistemul pubic ……. pai ….. noi ce sa spunem decat ca suntem de acord cu domnia sa .
Nu uitam faptul ca domnul Huianu este unul dintre fostii manageri ai spitalului care a avut curajul sa coboare militaria din pod, dar poate totusi la 75 de ani ar fi cazul ca domnul doctor sa isi urmeze propriile opinii si sa lase locul celor tineri sa se afirme pentru ca orice ar zice cineva, managementul sanitar din 2013 difera mult de cel de la 1907 ….. seringile nu se mai fierb , asistentele nu se mai baga pe sub birou …… sa spele podeaua , ba chiar am auzit ca nu se mai tipa si nu se mai vorbeste urat cu personalul sau cu pacientii ….. deci diferentele sunt destul de marcante …..

Satocrac Vasile

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate