Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Dosar penal după ce a chinuit un câine/ Explicația șoferului e grozavă:

Marți, 6 mai, am primit la redacție un video greu de privit care surprinde în fapt un șofer ce „tracta” un câine încă în viață. Animalul este legat cu o funie de gât de mașina aflată în mișcare pe drumul public din comuna Agapia, județul Neamț. (Pentru mai multe detalii click aici)

În urma sesizării anchetatorilor, autorul faptei a fost identificat în persoana unui bărbat de 59 de ani din Târgu Neamț.

Acestuia i s-a deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de rănire sau schingiuire a animalelor.

Pe surse, am reușit să aflăm că fapta ar fi avut loc în cursul lunii august 2018 în Agapia, Neamț, dar imaginile au fost făcute publice abia zilele trecute. Conform informațiilor pe care le deținem, se pare că animalul ar fi supraviețuit acestui episod traumatizant și încă trăiește.

Bărbatul din imaginile video, care este și proprietarul câinelui, ar fi vrut să mute animalul dintr-o locație în alta și, fiind de talie mare, nu l-a urcat în mașină, ci l-a legat cu o sfoară de autoturism, intenționând să îl transporte așa  (??!).

Acesta nu ar fi observat că la un moment dat câinele a căzut. L-a anunțat cineva din trafic și, după ce i s-a atras atenția, proprietarul câinelui ar fi sunat medicul veterinar și a luat măsurile pentru a-l salva.

Vom reveni cu informații oficiale care privesc cercetările în cauză.
Un comentariu la “Dosar penal după ce a chinuit un câine/ Explicația șoferului e grozavă:

  1. Vasile

    Explicație inutilă. Nu ești om! Felicitări autorităților pentru că au luat atitudinea. Sper să fie un exemplu!

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *