După vizita senatorilor, am rămas cu promisiunile

0

              Vizita de joi a cremei parlamentarilor români la Târgu Neamț a făcut să încolțească mai multă speranță în sufletul primarului Harpa cu privire la rezolvarea tuturor problemelor comunității. Curioși și interesați de aspectele și discuțiile purtate între parlamentari și aleșii locali, la care presa nu a avut acces, am rugat edilul orașului să ne împărtașească din culise.

          „Domnul Sârbu a promis că va face tot posibilul pentru a asigura fonduri de la bugetul de stat pentru acea investiție de apă-canal și la fel va încerca să promoveze zona și să va discuta personal cu președintele de la Sif Transilvania. Cât privește creditul care ne apasă, am făcut un memoriu la Guvernul României la care aștept răspunsul și la fel a promis că va verifica baza legală pentru cum ne poate ajuta. Mai exact, am primit asigurări de la toți parlamentari că vor ocupa de cazul nostru fiindcă este cam rar. 

        Invitații s-au simțit foarte bine, au fost foarte încântați de zonă. Au spus că le-a plăcut orașul, Cetatea Neamț, curățenia din oraș. Domnul Sârbu chiar a promis că va veni cel puțin o săptămână în concediu cu familia. După plimbarea prin oraș, au vizitat muzeele mânăstirilor Neamț și Agapia și au fost impresionați de muzeul vivant, pictura de Grigorescu  si locul minunat. 

          Cu ocazia venirii la Târgu Neamț, am invitat pe toți parlamentarii la Zilele Festivalului Medieval și vom vedea câți vor veni. În plus, am trimis invitații la Guvern, miniștrilor, consilierilor județeni, parlamentarilor de Neamț, primarilor din Consiliul 7, primarului de la Sighișoara care ne-ar putea da câteva sfaturi și altor primari de orașe. După invitațiile lansate senatorilor, am primit vreo șase asigurări din partea celor care sunt mai aproape, a  senatorilor  de Iași, de Neamț, de Bacău și Suceava că vor fi prezenți alături de noi de Zilele Cetății”. 

Viorela Gherasim

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate