Târgu Neamț: „Educație pentru societate”

0

 Asociaţia Pro Democrația Club Târgu Neamț derulează proiectul „Educație pentru societate”, finanţat prin intermediului Consiliul Local al oraşului Târgu Neamţ.

Scopul proiectului îl reprezintă dezvoltarea iniţiativelor adresate tinerilor pentru a deveni cetăţeni activi în procesul de dezvoltare a comunităţii locale.

Proiectul urmăreşte crearea mai multor oportunități pentru tineret prin îmbunătățirea accesului și a participării depline a tuturor tinerilor la viața societății prin inițierea solidarității între tineret și societate. În cadrul proiectului vor fi angrenați elevi din cele trei licee ale orașului (Colegiul Național „Ștefan cel Mare”, Liceul „Vasile Conta” și Colegiul Tehnic „Ion Creangă”), instituții școlare cu care se vor încheia acorduri de parteneriat.

Rezultatele scontate constau în desfășurarea concursului Fii implicat!, cursul de instruire pentru voluntariat, realizarea unui support de curs optional Educație pentru democrație pentru nivel liceal.

Proiectul se va implementa în oraşul Târgu Neamţ, pe o perioadă de 6 de luni (mai – octombrie 2017), cu un buget total de 15 780 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul local este de 14 180 lei, iar co-finanţarea eligibilă a beneficiarului de 1 600 lei, potrivit unui comunicat de presă emis de Asociația Pro Democrația Club Târgu Neamț.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate