Eminescu omagiat altfel, la Grădinița nr. 1 Târgu-Neamț [FOTO/VIDEO]

0

Vineri, 14 ianuarie, în ajunul Zilei Culturii Naționale- ziua de naștere a marelui poet Mihai Eminescu, la Grădinița nr. 1 din Târgu-Neamț s-a desfășurat o activitate dedicată luceafărului poeziei române.

La manifestare au participat cadrele didactice din grădiniță, dar și elevii de clasa a XII-a de la Liceul „Vasile Conta” Târgu-Neamț, care își desfășoară practica pedagogică în unitatea cu prichindei. Aceștia au venit însoțiți de către prof. Marinela Bălțătescu.

Activitatea s-a dorit a fi una diferită decât celelalte. S-au recitat poezii și s-au interpretat cântece pe versurile marelui poet de către toți participanții la activitate”, spune prof. Alina Maftei, director adjunct al Liceului „Vasile Conta”, în subordinea căreia se află Grădinița nr.1.

Nici preșcolarii nu s-au lăsat mai prejos. În sălile de clasă, aceștia au recitat cu mult talent diverse poezii celebre ale marelui Mihai Eminescu. „Somnoroase păsărele” este una dintre creațiile cele mai apreciate de către prichindeii de grădiniță 🙂

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate