Nemțean la furat, prin Harghita

0

Marți, 11 ianuarie 2022, în cadrul unor activităţi specifice ale poliţiştilor harghiteni, desfăşurate cu operativitate și profesionalism, în Municipiul Gheorgheni, a fost depistat un bărbat, de 54 de ani, din județul Neamț, bănuit că ar fi autorul mai multor infracțiuni de furt și distrugere, comise pe raza localităților Vlăhița-Homorod, Dealu, Șicasău și Sâncrai, evenimente care ar fi avut loc în perioada 01-09 ianuarie a.c. 

„În momentul identificării, bărbatul în cauză avea asupra sa mai multe bunuri despre care există bănuiala rezonabilă că ar fi fost sustrase ca urmare a săvârșirii unor fapte care contravin legii, desfășurată de la începutul anului 2022. 

În urma administrării probatoriului, față de acesta a fost luată măsura reținerii, fiind depus la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Harghita. 

La data de 12 ianuarie 2022, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. 

În continuare polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a activității infracționale ale nemțeanului și completarea probatoriului, într-un dosar penal, deschis pe numele său, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Bunurile depistate urmează a fi restituite proprietarilor.”, au transmis reprezentanții IPJ Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate