Eşti tânăr şi nu ai un loc de muncă? Vino la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi

0

Vineri, 20 octombrie, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Neamţ organizează Bursa locurilor de munca pentru absolvenţi.

Pentru absolvenţii din zona Târgu Neamţ, activitatea se va desfăşura la sediul Agenţiei locale din str. Ştefan cel Mare, nr. 66 (vizavi de Colegiul Naţional Ştefan cel Mare), începând cu ora 9.00.

În cadrul bursei vor avea loc întâlniri directe între angajatorii ofertanţi de locuri de muncă şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să schimbe locul de muncă pe care-l au la momentul respectiv. Se vor face cunoscute condiţiile necesare pentru angajare şi, în funcţie de îndeplinirea acestora, se va stabili angajarea sau programarea pentru proba de lucru.

Potrivit AJOFM Neamţ, până la data de 18 octombrie un număr de 64 de agenţi economici şi+au confirmat participarea la eveniment. Ei vor oferi 589 locuri de muncă vacante în domenii precum industria textilă, industria mobilei, servicii, construcţii, din care 19 pentru cei cu studii superioare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate