Filmul “Copilăria din amintiri”, lansat la Târgu Neamț

0

      ”Copilăria din amintiri” – film artistic produs de Asociația Culturală ”Star” din Piatra Neamț și regizat de Victor Mihalache- a fost lansat la Târg Neamț, în Sala de Festivități a Liceului Tehnologic ”Vasile Conta”, pe 27 februarie.

      Au fost prezenți o parte dintre protagoniști (Roxana Clopotaru din Târgoviște, Ana Maria Alucăi și Costin Micu de la Liceul Tehnologic ”Vasile Conta” Târgu Neamț, Viorela Stoian din Piatra Neamț, Constantin Petrovici- interpretul lupului din poveste și maestrul Constantin Tiron- interpretul scriitorului Ion Creangă), regizorul Victor Mihalache și Denisa Stoian, liderul Asociației Culturale ”Star” din Piatra Neamț.

      Poveștile marelui scriitor Ion Creangă au prins viață cu ajutorul micilor protagoniști. Filmările au fost realizate în vara lui 2013, în Târgu Neamț și împrejurimi, „cu bani puțini și mult entuziasm”, după cum ne mărturisește regizorul Victor Mihalache.

      Vă invităm să urmăriți în continuare premiera filmului artistic “Copilăria din amintiri”, la Târgu Neamț:

Andreea TrăsneaSpune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate