Fostul ministru Andrușcă: “Liberalii s-au dus să vadă reușitele mele și ale PSD pe șantierul din Mangalia”

0

“Vinerea trecută, Ministrul Economiei , interimar, demis-Virgil Popescu a efectuat, alături de o delegație PNL, o vizită pe șantierul Damen Mangalia, șantierul unde acum există activitate, unde lucrează oameni cu pregătire, pentru că eu am reușit să-l salvez, asigurându-mă că în urma tranzacției Daewoo-Damen, statul român va obține controlul și va fi majoritar la acel șantier. S-a dovedit că a fost un succes, pentru că Damen a venit cu investiții, a adus comenzi și așa am reușit să salvăm locurile de muncă de acolo și să încercăm să oprim exodul de specialiști români în străinătate.
Cu alte cuvinte, liberalii s-au dus să vadă reușitele mele și ale PSD pe șantierul din Mangalia.

L-am întrebat în cadrul audierilor din Comisia Economică pe Virgil Popescu despre ce vrea să facă pentru acest șantier și ce ne poate spune despre locurile de muncă înalt calificate de acolo. Nu am primit niciun răspuns, dar nici nu mă așteptam. Asta este diferența între PSD și PNL, exact ceea ce a marcat mandatul meu de ministru al Economiei: noi facem fapte, ei spun vorbe. Fapte, nu vorbe, domnilor liberali!”, a scris Dănuț Andrușcă, deputat de Neamț și fost ministru al Economiei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate