FOTO/ B Zone Folk, un festival reușit la poalele Cetății Neamț

1

Au fost două zile minunate pentru cei care au ajuns la Bzone Folk- festival organizat weekendul trecut în Parcul Cetate din Târgu-Neamț, de Consiliul Județean Neamț și Primăria orașului în parteneriat cu Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț și Casa Culturii „Ion Creangă”.

Pe scenă au urcat nume sonore din lumea muzicii folk, precum Nicu Alifantis, Gheorghe Gheorghiu sau Cenaclul Flacăra cu Andrei Păunescu și invitații săi. Totodată, tinere talente locale au avut ocazia să-și mărturisească dragostea pentru chitară și să cucerească publicul venit la festival. Vremea a fost prielnică, bucatele culinare- alese, meșterii populari din Ținutul Zimbrului-prezenți și ei.

„În weekend, am avut parte cu toții, în Parcul Cetate, de melodii de neuitat, aplauze, bucate alese, vreme și voie bună. Sper că B zone Folk a fost pe placul vostru!

Mulțumiri colegilor și partenerilor noștri de la Consiliul Județean Neamț și Centrul pentru Cultură și Arte >Carmen Saeculare<, pentru implicarea deosebită în organizarea acestui festival! Respect și felicitări artiștilor care au urcat pe scenă și au reușit să atingă sufletele numeroase venite la B-zone Folk!„, transmite Daniel Vasilică Harpa, primarul orașului Târgu-Neamț.

Succesul avut de ediția a III-a a Festivalului B Zone Folk și implicit prezența numeroasă a oamenilor buni îl determină pe edil să continue promovarea orașului Târgu-Neamț prin evenimente deosebite, care să aducă bucurie atât nemțenilor, câț și turiștilor.

În mai puțin de 2 luni, vă așteptăm la festivalul medieval- Zilele Cetății Neamț!, a conchis primarul Daniel Vasilică Harpa.

Andreea Trăsnea

1 Comentariu
  1. Paul spune

    Îmi pare rău că nu a fost mai multă promovare a evenimentului. Veneam cu drag!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate