Șeful PNL Târgu-Neamț- comunicat despre cât de răi sunt organizatorii B Zone folk

0

Totul este perfect în viața publică a penelistului Andrei Aciocârlănoae, președinte PNL Târgu- Neamț și consilier local, mai puțin faptul că în orașul de sub Cetate s-a organizat un festival de folk cu artiști apreciați, pe care un public numeros chiar l-a savurat două zile la rând. De fapt, ca să fim corecţi, nu credem că e scris de el comunicatul PNL, ci că a trebuit să îl semneze, dar asta e altă discuţie.

Am văzut mai devreme că apare o postare, apoi un comunicat semnat de acest personaj politic și ne-am gândit că este vorba despre un proiect important, o investiție sau o realizare la Târgu-Neamț făcută de PNL, care ar merita promovată și de noi. Mare ne-a fost dezamăgirea să vedem că, de fapt, problema lui Aciocârlănoae este că, în deschiderea Bzone Folk, o manifestare ce a avut loc la Târgu Neamţ, reprezentanții instituțiilor care au organizat festivalul(!) au vorbit despre cultură, muzică bună și tinerele talente locale și au deschis oficial evenimentul. Adică un lucru firesc, o normalitate.

Încearcă Andrei Aciocîrlănoae, în 10 paragrafe și cu share-uri în disperare pe rețeaua de socializare (peste 150!), să convingă oamenii cum își face campanie la festivalul de folk PSD-ul, primarul Harpa (deja ales de cetățeni de trei ori), împreună cu președintele de CJ și prefectul (reprezentantul Guvernului în teritoriu).

Pe scenă au urcat organizatorii de la consiliul judeţean, prefectul şi reprezentantul gazdei evenimentului, împreună cu directoarele de la instituțiile culturale partenere. Nu are nimeni nicio vină că PNL nu are preşedinte de consiliu judeţean, că PNL şi-a dat afară prefectul PNL şi a pus unul de la PSD şi că primarul Harpa e de la PSD. „Ghinion” cum ar spune Iohannis. Desigur că toţi consilierii judeţeni PNL au fost invitaţi, dar probabil nu toți au primit și viză de Târgu Neamţ de la partid.

Dincolo de aceste amănunte, rămâne impresionant tupeul cu care cei de la PNL fac circ că nu au fost ei moţ pe scena acestui festival şi asta după ce, la vizita recentă a premierului Ciucă, nu au chemat nici măcar prefectul, care e reprezentantul guvernului în teritoriu, doar pe motiv că…e de la PSD. Să nu ne mai amintim de momentul penibil în care primarul PNL de la Piatra-Neamt a deschis Târgul de Crăciun şi a aprins luminile la bradul din Piatra-Neamţ pe care au dat 40.000 euro alături de şeful PNL Neamţ, care nu avea absolut nicio legătură cu administraţia oraşului.

Este încredibil cum se agaţă cu disperare, impocrizie, tupeu şi aroganţă cei de la PNL de orice, numai să facă scandal ca să acopere un adevăr pe care îl vede toată lumea şi anume că nu au făcut nimic de când sunt la guvernare, în afară de a ne ţine încuiaţi în pandemie şi a ne trimite la vaccinare.

  • Cum a fost la Festivalul Bzone Folk, ediția a III-a, aici:
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate