[FOTO] Casa unei bătrâne din Târzia a ars… în prag de sărbători

2

O femeie de 82 de ani a rămas fără locuință în plină iarnă, în prag de sărbători.

Aseară în jurul orei 18:03, prin apel la 112,  pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă din  comuna Brusturi.
Incendiul se manifesta generalizat la o casă bătrânească din localitatea Târzia.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și voluntari din cadrul SVSU Brusturi.
Proprietara locuinței s-a autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.
Burlanul de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile a fost cauza probabilă de producere a incendiului.
Nu au fost victime, potrivit ISU Neamț.

2 Comentarii
  1. Ale spune

    Primarul împreună cu Consiliul local ar trebui să sară și să ajute asemenea cazuri cu oameni bătrâni și amărâți. Faceți cumva măcar și deschideți un cont bancar și să încercăm să ajutăm fiecare cât putem. Să se ridice o mică căsuță pentru biata femeie. Mai ales că este și ger afară. Cum se construiesc adăposturi pentru animale și se găsesc întotdeauna bani, eu zic că nu este un capăt de țară și pentru bătrânică. Dumnezeu să o ajute

  2. Tănase Elena spune

    In noaptea de 22-23 dec 2021 dupa ce a ars casa unde locuia, bunicuța a fost luată de o vecină să doarmă la ea. Dimineață la orele 8,30 a fost preluată de o echipă de la Primaria Brusturi și transportată la Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului din satul Groși, după ce s-a primit acceptul părintelui stareț Alexie. Aici s-a pregătit o cameră alături de alți viețuitori din mănăstire. La scurt timp s-a intervenit de la MANASTIREA MOISA BOBOCENI pentru a prelua pe bunicuță, care a acceptat sa meargă alături de alte măicuțe acolo. Vom reveni cu alte detalii pe parcurs.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate