[VIDEO] T.S.D. Târgu-Neamț colindă pentru voi cu inima curată!

0

Tinerii social- democrați din Târgu-Neamț au îmbrăcat straie de sărbătoare, s-au înarmat cu entuziasm, acordeon, fluier și clopoței și au ieșit la colindat, în prag de Crăciun.

De sus, din Cetatea Neamț, tinerii au cântat „Primește-ne gazdă-n casă” și au filmat un clip minunat, darul lor de Crăciun pentru toți târgoveții și nu numai.

În fiecare an, în această perioadă, am desfășurat diverse activități caritabile pentru a-i ajuta pe cei cărora soarta le-a fost una puțin amară, însă, acum am simțit că poate fi Crăciunul acesta altfel… Pe lângă activitățile pe care le desfășurăm, am avut și această idee, venită într-o fracțiune de secundă și imediat comunicată colegilor. La început am fost sceptică dacă vom reuși, deoarece noi nu suntem soliști vocali și nici artiști. Iată că, am dovedit contrariul! Muncă, repetiții, cântat ore întregi, înregistrat, emoții, nervi, filmat, idei de cadre pentru filmare, ca într-un sfârșit să rezulte acest clip care m-a lăsat profund impresionată.
Ideea mi-a venit ascultand zi de zi colinde, și mi-am spus: >Și noi putem reuși!<„,
ne-a povestit Diana Mercaș (Pricop), președinte TSD Târgu-Neamț.

La filmări, a participat doar o mică parte din organizație. Asta, pentru că majoritatea tinerilor social-democrați din oraș nu luase încă vacanță.

Pentru realizarea acestui proiect, au fost sprijiniți de primarul Daniel Harpa (care este și președinte PSD Târgu-Neamț), viceprimarul Vasile Apopei, Viorel Barhan și Medialex Film.

Și Dumnezeu ne-a venit în sprijin, aducând zăpada care a întregit cadrul de poveste”, spune Diana Mercaș.

Vă invităm să primiți colindul celor de la TSD Târgu-Neamț. Sunt niște tineri frumoși, din ce în ce mai uniți în ultima perioadă, în jurul Dianei Mercaș.

Ne ascultăm unii pe alții, venim cu lucruri noi, și spun eu că mereu surprindem plăcut, deoarece o facem din suflet! Și când spun acest lucru, îl pot repeta la nesfârșit. În orice activitate desfășurată, am pus enorm de mult suflet și mereu au ieșit lucruri frumoase.

Este Crăciunul! Este Nașterea Domnului nostru Iisus și sperăm să ajungă colinda noastră în fiecare casă!”,
transmite președintele TSD Târgu-Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate