[FOTO] Copii în pericol, după ce casa le-a luat foc cu ei înăuntru, în Tîrgu Neamț

0

În această după-amiază, pompierii nemțeni au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la o locuință particulară în orașul Tîrgu Neamț, pe str. Sf. Lazăr. S-au deplasat la fața locului 2 echipaje de pompieri militari cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Din informațiile pe care le deținem, se pare că în locuință se aflau 4 copii singuri. Aceștia au fost transportați la spital, însă, din câte se pare, sunt în afara oricărui pericol. Copiii au vârste cuprinse între 2 luni și 5 ani.

Din declarațiile martorilor, se pare că micuții lăsați nesupravegheați ar fi aprins focul cu ziare în fața sobei. Un vecin, împreună cu soția [FOTO],  au intervenit, văzând fum și, după ce au scos copiii din casă, ar fi avut loc o explozie. Cauza exactă a incendiului este încă în curs de stabilire. Pompierii au scos o butelie neexplodată din locuință.

Vecinii se plâng că sunt în pericol. Se pare că în acea casă locuiesc mai multe familii de rromi care au mai dat foc o dată din neatenție cu vreo câțiva ani în urmă.

O problemă în stingerea incendiului, care a stârnit revoltă în rândul localnicilor, este dată de lipsa apei în hidrant.

„Cauza este în curs de stabilire. În urma apelului la 112 ne-am deplasat cu autospecialele de intervenție. Am găsit o casă bătrânească cu incendiu generalizat. Copiii au fost scoși de vecini din casă. Urmează să stabilim cu martorii ce s-a întâmplat mai exact.”, a declarat unul dintre pompierii prezenți la fața locului.

Revenim cu informații.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate