FOTO/ Din cauza unei lumânări, a luat foc o casă [Crăcăoani, Neamț]

0

Marți, 4 ianuarie, în jurul orei 12:40, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din comuna Crăcăoani.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la acoperiș și în interiorul unei locuințe cu posibilitatea propagării la o altă locuință (lipită de locuința în flăcări) și la anexele gospodărești.

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, reușind să salveze cealaltă locuință și anexele gospodărești.

O femeie, în vârstă de aproximativ 82 de ani, a suferit un atac de panică. Aceasta a fost asistată de către echipajul SMURD la locul evenimentului, refuzând transportul la spital.

Incendiul s-a produs,  cel mai probabil, de la o lumânare lăsată nesupravegheată (foc deschis în spații închise), potrivit lt. Irina Popa, purtător de cuvânt al ISU Neamt.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate