George Lazăr (PNL Neamț), numit secretar de stat la Ministerul Energiei

0

George Lazăr, președintele PNL Neamț, a fost numit secretar de stat în Guvern, la Ministerul Energiei.

Ordinul de numire semnat de premierul Nicolae Ciucă a fost publicat în Monitorul Oficial, iar George Lazăr își poate prelua toate atribuțiile.

Funcția de ministru secretar de stat este extrem de importantă, care mă responsabilizează, mai ales în acest context european și mondial, cu fluctuații pe piața de energie, cu conflictul armat de la granița României, cu o predictibilitate pusă sub semnul întrebării.

Este o perioadă complicată, cu multe incertitudini, dar accept toate provocările și responsabilitățile. Vreau să fiți siguri că voi fi un partener real și corect al tuturor celor care au probleme, iar rezolvarea acestora stă, în primul rând, în dialog.

Pentru a rezolva probleme trebuie, întâi de toate să le identificăm, apoi să căutăm soluții. Iar eu sunt sigur că soluții există”, a precizat noul secretar de stat la Ministerul Energiei.

George Lazăr a transmis și un mesaj primarilor din județul Neamț, în ceea ce privește colaborările viitoare.

Pentru întreg județul Neamț, consider că această numire este benefică. Voi putea sprijini, așa cum am făcut și până acum, ca prefect, toate proiectele de dezvoltare ale comunităților locale. Ușa mea a fost și rămâne deschisă tuturor celor interesați de progres, de dezvoltare”, a punctat acesta.

Potrivit unei postări a PNL Neamț, numirea lui George Lazăr în funcția de ministru secretar de stat confirmă și statutul de care liberalii nemțeni se bucură în structurile guvernamentale.

Sursa citată precizează că în perioada următoare un alt nemțean liberal va prelua o altă funcție importantă în Guvernul României, la Agenția Națională de Administrare Fiscală.

sursa: facebook PNL Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate