Ilie Horea a dispărut dintr-un spital din Italia. Rudele îl caută cu disperare!

0

Un bărbat din Târgu Neamţ, care trăieşte în localitatea italiană Rose, provincia Cosenza, a dispărut dintr-un spital la data de 24 ianuarie. De atunci, familia îl caută cu disperare.

Este vorba despre Ilie Horea, în vârstă de 39 de ani. S-a simțit rău, așa că în dimineața zilei de 24 ianuarie a fost transportat la secția Urgențe a spitalului din Cosenza.

Potrivit  conducerii spitalului, după ce a primit primele îngrijiri și a fost ținut sub observație câteva zile, în jurul orei 12.25 de vineri, 26 ianuarie, Ilie a decis în mod spontan să părăsească spitalul, refuzând ulterioare îngrijiri medicale, notează roitalianul.com.

Ilie Horea a plecat din spital fără documentele de identitate. Singurul obiect pe care l-a luat cu el a fost telefonul mobil.

Potrivit celor scrise în anunțul de pe site-ul emisiunii „Chi l’ha visto?”, Ilie Horea locuia singur în localitatea Rose și lucra la o societate comercială din zonă care construiește și instalează piscine.

Rudele sale, care nu au mai primit nicio veste de la el timp de trei zile, au apelat la ajutorul acestei emisiuni și au anunțat dispariția lui la Carabinieri.

Ilie Horea are 39 de ani, 1,70 metri înălțime, ochi căprui, păr șaten și corp robust, se mai specifică în anunț. Oricine are informații despre acest bărbat este rugat să se prezinte la cea mai apropiată unitate de carabinieri sau poliție sau să sune la numărul de urgență 112 sau la numărul emisiunii „Chi l’ha visto?” – 068262.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate