Impresionant: Un sat întreg din Neamț o ajută pe tanti Sofica, rămasă fără casă în urma unui incendiu. Primarul social-democrat a lansat apelul umanitar

2

Mobilizare impresionantă într-un sat din județul Neamt, la apelul primarului, după ce o vârstnică a rămas sub cerul liber din cauza unui incendiu care i-a mistuit casa.

Singură, nici nu visa să vadă vreo construcție nouă ridicată în locul căsuței sale cu amintiri, pe care flăcările au distrus-o complet acum o lună.

În urma apelului lansat de Adrian Antohi, primarul social-democrat al comunei Ghindăoani, tanti Sofica (86 ani) primește sprijin acum pentru a-și construi o casa nouă, atât de la oamenii din sat, cât și de la alți oameni cu suflet, îndeosebi prin ong-urile la care a apelat primarul Adrian Antohi pentru a o sprijini.

Unii o sprijină pe tanti Sofica cu bani, alții cu mobilizarea celor care au posibilități financiare, cu materiale de construcţii sau mână de lucru. Totul, pentru ca locuinţa să fie refăcută și tanti Sofica să poată să pună din nou, liniștită, capul pe pernă.

Mulțumesc frumos tuturor celor care au dat curs apelului meu umanitar, dar și celor care vor dona de acum încolo! Deja am colectat o sumă de bani de la cetățenii din comuna Ghindăoani și nu numai.”, transmite Adrian Antohi, primarul social-democrat care nu a rămas indiferent la tragedia prin care trece vârstnica din comuna pe care o conduce.

Cei care doriți să îi îndulciți cât de cât situația actuală și bătrânețea, o puteți face donând cât vă permiteți, aici:

🇷🇴 RON: RO21BTRLRONCRT0558518101

🇪🇺 EUR: RO68BTRLEURCRT0558518101

Beneficiar: ASOCIAȚIA DE INIȚIATIVĂ CIVICĂ ȘI DEZVOLTARE LOCALĂ NEAMȚ

Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22.

💳PayPal: [email protected]

*cu mențiunea: Bunica Sofica

sau:

Cont în lei: RO70BTRL02801205U02233XX

Cont în euro: RO63BTRLEURCRT00U0223301

Asociatia Umanitara „Codrin- Ocrotiti copiii ce vor ramane doar copii” CUI15314206

cu mențiunea la detalii: PENTRU DOAMNA SOFICA NASTASE-GHINDAOANI

2 Comentarii
  1. Gheorghita Constantin spune

    Scuzati greselile dar scriu din mers

  2. Gheorghita Constantin spune

    A si inca ceva ,ziarul de tg Neamt a scris ca suntem o comuna înapoiata fara canalizare si fara apa din evul mediu ,acesta nu este si meritul donmului primar………………….scrieti articole ca sa aveti vizibilitate nu ca sa dati informatii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate