Primarul Daniel Lozonschi: „Felicitări copiilor de la Școala din Brusturi pentru performanțele obținute ca Prieteni ai Pompierilor”

0

Elevii Școlii Gimnaziale „Ieremia Irimescu” Brusturi (12- 15 ani) au câștigat luni, 15 mai, etapa locală a concursului aplicativ “Prietenii Pompierilor” organizat de ISU Neamț, pe stadionul „Cetatea” din Târgu-Neamț.

Pentru Daniel Lozonschi, primarul comunei Brusturi, acest fapt este o bucurie pe care a dorit să o împărtășească cu întreaga comunitate:

Sub îndrumarea doamnei prof. Elena Tanase, echipajul de fete, cât și cel de băieți de la școala noastră au avut o evoluție foarte bună la toate probele din concurs și au obținut o calificare meritată la faza următoare a concursului. Vreau să îi felicit și să le transmit că sunt mândru pe performanțele lor!

Tot timpul am fost atent la nevoile școlii, dar în special la nevoile elevilor din localitatea noastră. Dacă ne referim la investiții, avem în construcție o sală de educație fizică, care să le faciliteze antrenamentele pe viitor. Totodată, mâine (n.red. 18 mai), voi supune spre aprobare Consiliului Local al comunei Brusturi un proiect de hotărâre pentru premierea acestor copii minunați.

Aveți toată susținerea mea, vă țin pumnii și vă urez mult succes în etapa următoare, dragi elevi!”, ne-a declarat telefonic primarul Daniel Lozonchi.

Primarul social-democrat ne-a amintit și că „elevii din comuna Brusturi au reprezentat România în anul 2017 la faza internațională de la Viilach (Austria), iar în 2019 au făcut cinste comunei, județului și țării noastre prin participarea la competiția internațională desfășurată în Martigny, Elveția.”

Felicitări și mult succes, prieteni ai pompierilor!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate