Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 25 iunie 2019
  • :
  • :

Incendiu azi-noapte la o casă din Țibucani. Proprietarii au făcut atac de panică

Noaptea trecută, în jurul orei 23:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, despre producerea unui incendiu la acoeprișul unei locuințe particulare în localitatea Țibucani.

La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autocistenă și o ambulanță SMURD de prim ajutor, din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț, fiind sprijinite şi de trei voluntari din cadrul SVSU Păstrăveni cu autospeciala din dotare și SVSU Țibucani, care au stins incendiul.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars acoperișul locuinței, realizat din astereală din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați.

Proprietarii locuinței au suferit un atac de panică, fiind asistați medical de echipajul SMURD, refuzând transportul la spital.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,efectul termic de la un coș de evacuare a fumului și gazelor fierbinți neprotejat corespunzător față de materialele combustibile”, potrivit purtăttorului de cuvânt al ISU Neamț, slt. Adrian Rotaru.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *