Incendiu într-un apartament în această dimineață/Un tânăr a fost evacuat din încăpere de către vecini (NEAMȚ)

0

În această dimineață, la ora 05:05, pompierii au fost solicitați să intervină în orașul Târgu-Neamț pentru stingerea unui incendiu produs într-un apartament situat la parterul unui bloc de locuințe de pe strada Petru Rareș.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț (două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD) și IPJ.
Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, care se manifesta în bucătăria apartamentului, în urma căruia au ars aparatul de gătit, mobilier și articole de uz casnic.
Până la sosirea forțelor de intervenție, un tânăr de aproximativ 19 ani, care a suferit un atac de panică a fost evacuat din apartament de vecini. Acesta a fost evaluat de echipajul SMURD, dar a refuzat transportul la spital. De asemenea s-a acționat pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului și de pe casa scării.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost aparatul de gătit lăsat nesupravegheat.
Nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc
, a transmis ISU Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate