Incendiu la o locuință din Tg. Neamț. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

0

Sâmbătă, 5 noiembrie, jurul orei 09:00, prin apel la 112, pompierii nemțeni au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o locuință situată pe strada 9 Mai, în orașul Tg. Neamț.

Pompierii din cadrul Detașamentului Tg. Neamț au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURDIncendiul se manifesta la acoperișul unei locuințe cu mansardă cu posibilitatea propagării la două locuințe cu etaj aflate în vecinătate. Trei persoane ( două femei și un bărbat) au primit îngrijiri medicale de la paramedicii de pe ambulanța SMURD deoarece au suferit atacuri de panică și ușoare intoxicaţii cu monoxid de carbon.  Acestea au refuzat transportul la spital.”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în urma căruia a ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 170 mp și s-au deteriorat bunurile materiale din încăperile de la mansardă.
Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate