Ionel Arsene: „Am votat pentru un Guvern care să pună interesele românilor mai presus de orice interes de partid”

0

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județen Nemț și liderul PSD Neamț, și-a exercitat dreptul la vot astăzi, 6 decembrie, în jurul orei 10:30, la secția nr. 139 din Târgu-Neamț, acolo unde este arondat. 

Am votat astăzi pentru un nou Parlament, care să investească un nou Guvern. Un nou Guvern care să redeschidă școlile, care să redeschidă piețele, care să iubească românii și România. Un Guvern care să apere interesele românilor, care să se asigure că nu ne mai pleacă pădurile, că resursele țării noastre sunt exploatate de noi aici, acasă, de România. Un Guvern care să apere interesele românilor, și nu ale străinilor.

Am votat pentru că este nevoie de un Guvern responsabil, care să nu folosească pandemia pentru a ține copiii în case și piețele închise.

Am votat pentru un Guvern care să pună interesele românilor mai presus de orice interes de partid.

Am speranța că românii vor ieși astăzi la vot în număr mare și că vor vota pentru ei și pentru copiii noștri. Pentru că ai noștri copii stau în case în timp ce ei se lăfăie și chefuiesc în Guvernul României.

Speranța mea este la români. Am convingerea că astăzi românii vor da o lecție celor care și-au bătut joc de ei.

Așa să ne ajute Dumnezeu!„, a declarat Ionel Arsene.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate