INFOTRAFIC: Drum național blocat, în Neamț

1

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, 26 iunie, la ora 7.00, pe DN 15, la kilometrul 237+800 de metri, în zona localităţii Bistricioara, judeţul Neamţ, circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, din cauza aluviunilor aduse de pe versanţi, ca urmare a ploilor recente.

De asemenea, din acelaşi motiv, tot pe  DN 15 în judeţul Neamţ, între localităţile Hangu şi Chiriţeni, traficul se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, cu restricţie de tonaj de maxim 13 tone. 

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV, sursa: ISU Neamt

Totodată, pe DN 2E Fălticeni – Gura Humorului, la kilometrul 17, în zona localităţii Capu Codrului, judeţul Suceava, circulaţia se desfăşoară tot pe un sens de mers, alternativ pentru ambele direcţii, din cauza surpării unui podeţ.

Pe DN 22/ E87 (digul Şosea Măcin – Smârdan), în judeţul Tulcea, din cauza creşterii cotei apei Dunării, sunt instituite două restricţii de circulaţie, de tonaj şi viteză, astfel: restricţia de tonaj este în vigoare pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, iar cea de viteză este impusă pentru limita maximă de 70 km/oră. Sunt exceptate autovehiculele de pompieri, poliţie, SMURD, poştă, precum şi mijloacele auto care execută lucrări de combatere a efectelor inundaţiilor.

Pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 36, la podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

1 Comentariu
  1. constantin spune

    DN 15 este un dezastru, de la Poiana Largului pana la Bicaz!…In curând aceasta sosea va fi amintire după ploile recente dar și a dezinteresului pentru aceasta sosea din partea autorităților județului Neamț și a celor centrale. In curând vom vorbi de localități sinistrate la care nu se va mai putea ajunge decât cu elicopterul sau poate cu vaporașul. Nu sfătuiesc turiștii din țară sa folosească această rută pentru a ajunge la Durau.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate