Infracțiuni recente în zona Tîrgu Neamț

0

 

   biserica-din-apahida-pradata-de-hoti.au-furat-bunuri-de-3.500-de-lei1366620216

 Biserică prădată la Humulești

          O biserică de pe raza localității Humulești a fost ținta hoților în weekend. Doi minori de 15, respectiv 16 ani și un bărbat de 35 de ani din comuna Vînători au devenit suspecți în urma unei reclamații de furt adresată Poliției orașului Tîrgu Neamț. La cîteva zile de la atacul asupra celor sfinte, bunurile sustrase din lăcașul de cult în valoare de 5.000 de lei au fost recuperate în proporție de 90% de către polițiști.

În cauză se efectuează cercetări.

                                                                                                                                                                                                                         accident-rutier1

   Beat la volan și fără permis

    Un accident rutier s-a petrecut marți, 10 iunie pe strada „Cetății” din Tîrgu Neamț în jurul orei 19 și 54. Soldat doar cu pagube matreriale, din fericire, evenimentul rutier a fost provocat de un tînăr inconștient de doar 18 ani, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere și care pe deasupra se afla și sub influiența băuturilor alcoolice. Aventura la volan nu a durat prea mult, pentru că șoferul de moment s-a izbit într-un alt autovehicol, parcat regulamentar.

În cauză se efectuează cercetări.

accident-rutier_109349957   Doi răniți de un octogenar la volan

 

           Tot pe data de 10 iunie, în după amiaza zilei, Polițișii din cadrul Serviciului Rutier al orașului Tîrgu Neamț au fost sesizați că în comuna Agapia a avut loc un accident rutier.  În urma impactului dintre un autoturism condus de un bărbat de 80 de ani din Tîrgu Neamț și un autobuz care circula regulamentar pe DN15 C, două persoane au fost ușor rănite. Polițiștii au stabilit ca vina aparține octogenarului care nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu autobuzul.

În cauză se efectuează cercetări.

Viorela Gherasim

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate