Instruirea președinților și locțiitorilor birourilor electorale

0

Se apropie alegerile locale, iar reprezentanții Prefecturii au început instruirea președinților și locțiitorilor acestora de la birourilor electorale de circumscripţii municipale, orăşeneşti şi comunale, precum şi a secretarilor unităţilor administrativ teritoriale.

Astăzi, 13 aprilie, a avut loc instruirea pe trei centre – Tîrgu Neamț, Piatra Neamţ și Roman. La instruirea care s-a desfășurat în orașul de la poalele Cetății a participat și Niculina Dobrilă– prefectul judeţului, alături de judecătorul Cătălin Serghei- locţiitorul preşedintelui Biroului electoral judeţean.alegeri-locale-5-iunie

În cadrul întâlnirilor au fost prezentate acţiunile care s-au realizat până în prezent în procesul de organizare a alegerilor locale, precum şi cele ce urmează a fi realizate în perioada imediat următoare. Totodată a fost adusă în discuţie organizarea şi funcţionarea birourilor electorale de circumscripţie, cu accent pe atribuţiile acestora.

În sfârşitul întâlnirii au fost înmânate secretarilor unităţilor administrativ teritoriale, ştampilele   birourilor electorale de circumscripţii.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate