Târg de oferte educaționale

0

Viitorii liceeni care nu și-au stabilit încă opțiunile pentru admitere pot vizita Târgul Oferta Educațională 2016- 2017. În perioada 21-22 aprilie, liceele din Târgu Neamț și comunele limitrofe vor avea câte un stand în sala de sport a Colegiului Național „Ștefan cel Mare”, gata să impresioneze absolvenții claselor a VIII-a.oferta

„Conducerile unităților de învățământ vor organiza vizitarea Târgului Oferta Educațională 2016-2017 de către elevii claselor a VIII-a însoțiți de profesorii diriginți, părinți, cadre didactice din localitate și din zona arondată, conform unui program stabilit de comun acord”, anunță Viorel Stan, inspector școlar general.

 

Deschiderea festivă a Târgului „Oferta Educațională 2015-2016” are loc joi, 21 aprilie, la ora 10.00, după care elevii interesați pot vizita standurile liceelor între orele 10.30 și 16.00. Vineri, 22 aprilie, târgul este deschis vizitatorilor între orele 9.00 și 14.00.

Târgul de oferte educaționale oferă viitorilor liceeni posibilitatea de a compara statistici și dotări ale unităților de învățământ. Aici se pot informa în detaliu și se întâlnesc cu viitorii lor profesori. Absolvenții claselor a VIII-a care vor să urmeze cursurile liceale la Piatra Neamț, pot participa în aceeași perioadă la Târgul de oferte educaționale desfășurat la Colegiul Național „Calistrat Hogaș” Piatra Neamț. Tot în perioada 21-22 aprilie are loc Târgul de oferte educaționale și la Roman, găzduit de Liceul cu Program Sportiv Roman.

Acțiunea este organizată de Inspectoratul Școlar Județean Neamț, cu sprijinul unităților de învățământ din județ.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate