Investigarea și combaterea criminalității. Robert Zlat din zona Târgu-Neamț, desemnat Polițistul Anului

0

 24 martie a.c., cu ocazia ZILEI POLIŢIEI ROMÂNE, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț şi-a desemnat poliţiştii de onoare ai anului, pe diferite categorii: ordine şi siguranţă publică, investigarea şi combaterea criminalităţii,  suport operativ, suport misiuni şi activităţi.

Poliţistul anului la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, la categoria investigarea şi combaterea criminalităţii este inspector principal de poliţie Robert Zlat.

Acesta îşi desfăşoară activitatea la Formațiunea de Investigații Criminale, din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, fiind încadrat în instituţie în anul 2003. Din anul 2019, acesta coordonează activitatea Formațiunii de Investigații Criminale Târgu-Neamț.

În anul 2022 s-a remarcat în activitatea zilnică desfăşurată, prin rezultatele obţinute alături de colegii de formațiune.

Principiul care îl ghidează în viață pe inspectorul principal de poliţie Robert Zlat din Târgu-Neamț este faptele vorbesc. De aceea preferă să facă mai mult și să vorbească mai puțin. Rezultatele muncii sale sunt reflectate de situația operative de la nivelul Poliției orașului Târgu-Neamț, unde nicio faptă gravă nu a rămas cu autor neidentificat.

Cred că succesul constă în special în echipă, fiecare are rolul său și nu aș fi putut să am aceste rezultate fără colegii mei, pe care îi felicit, toți merită această distincție.

Totodată, aceste rezultate sunt obținute cu sprijinul conducerii și al Serviciului de Investigații Criminale Neamț.

Apreciez recunoașterea meritelor, în spatele acestora stau multe ore de muncă, implicare și fler polițienesc, spune inspector principal Robert Slat.

În anul 2022, poliţistul a dispus măsura preventivă a reținerii, față de 31 de persoane, dintre cele 42 de rețineri dispuse la nivelul Formațiunii de Investigații Criminale.

Printre cazurile la care și-a adus aportul este de menționat cazul de dublu omor, comis în anul 2006, în Târgu-Neamț.

Felicitări și la cât mai multe cazuri soluționate alături de colegii de formațiune!, transmit reprezentanții IPJ Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate