Ordine și siguranță publică. Ag. principal de poliție Robert Ștefan VICOL din Târgu-Neamț, desemnat Polițistul Anului

0

Agentul principal de poliție Vicol Robert Ștefan a fost desemnat de IPJ Neamț Polițistul Anului 2022 la categoria ordine și siguranță publică,

Acesta îşi desfăşoară activitatea la Serviciului Rutier Neamț – Biroul Drumuri Naționale și Europene Târgu-Neamț, fiind încadrat în instituţie în anul 2016.

În anul 2022 s-a remarcat prin rezultatele obţinute, în activitatea zilnică desfăşurată. Acesta a depistat în flagrant, în cursul anului 2022, 32 de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Totodată, a participat la acțiunile organizate pe raza județelor vecine, având rezultate foarte bune, remarcându-se la data de 1 iulie 2022, pe raza municipiului Iași, unde a depistat 3 conducători auto sub influența substanțelor psihoactive, identificând asupra acestora substanțe interzise.

Totodată, Robert Vicol a făcut patru denunțuri, cu privire la fapte de corupție, fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

Încă din momentul începerii carierei de polițist m-am călăuzit după principiul că toți cetățenii sunt egaliîn fața legii și mi-am droit mereu să consolidez încrederea oamenilor în instituția poiliției.

Indiferent de dificultățile pe care le-am întâmpinat, am încercat să îmi desfășor activitatea cu professionalism, fiind inspirit în mod constant de colegii cu mai multă experiență.

Voi continua să îmi îndeplinesc cu bună credință, onestitate și consecvență atribuțiile de serviciu, sperând la un viitor cât mai prosper atât al societății cât și al instituției din care fac parte., transmite agentul principal de poliție Robert Ștefan Vicol.

Îi urăm și noi felicitări și mult succes în activitatea profesională!, transmit reprezentanții IPJ Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate